Műanyag ablakok cseréje és beépítése

Az RS Ablak nem csak nyílászárók gyártásával és kereskedelmével foglalkozik, hanem a megrendelt termékek beépítésével is

Az RS Ablaknál dolgozó szakértő kollégák már az első találkozó alkalmával felmérik hogy Önnek pontosan milyen megoldást ajánlanak

Saját beépítő csapatuk 17 éves szakmai múlttal és rengeteg elégedett ügyféllel rendelkezik

Munkatársaink minden esetben rendet és tisztaságot hagynak maguk után, és próbálják visszaszorítani a törmelék keletkezést

Műanyag ablak árak beépítéssel - RS Ablak

Az első helyszíni szemle alkalmával kollégáink felmérik a megközelítőleges bontási és beépítési költségeket

Az általunk adott árajánlat elfogadása után a beépítésre szánt termékek gyártását megkezdjük, amely egy hét

A megrendelést követő 5-10 napon belü a nyílászárókat legyártjuk és beépítjük

A beépítés végeztével kollégáink kitakarítanak a helységekben és hasznos technkai tanácsokkal látják el Önt

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Akik már minket választottak…

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Miért válassza Ön is az RS Ablakot?

Teljeskörű szolgáltatás

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a gyártástól a beszerelésig. Munkatársaink mindig gyors és szép munkát végeznek, hogy Önt a legkevesebb kényelmetlenség érje.

Egy hetes gyártási idő

Magyarországon egyedülálló módon csupán az RS Ablak vállalja minden típusú műanyag nyílászáró egy hetes legyártását, függetlenül attól, hogy fehér vagy színes ablakról van szó.

Saját kivitelező csapat

Az RS Ablak, már az első találkozó alkalmával olyan szakértő kollégát fog kiküldeni, aki még az árajánlatadási szakaszban felméri, hogy milyen termékre van szükségük.

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Gyakori kérdések a nyílászárók cseréjéről

Hogyan mérhető a hőszigetelés?

Az ablakok hőszigetelését az ablakok – K értékben szokták megadni. A K érték mai műanyag ablakok estén 0,5 és 1,35 K érték között mozog. Minél kisebb ez az érték, annál jobb az ablak hőszigetelése. Azonos árkategóriában fellelhető, különböző anyagból készült, ablakok között a műanyag ablakok hőszigetelő képessége jelentősen nagyobb fokú. Természetesen a fűtési költségeink csökkenését tapasztaljuk a jó hőszigetelésnek köszönhetően.

Miért jók a műanyag ablakok?

A műanyag ablakok előnyei, hogy festeni nem kell (köztudott, hogy fa ablaknál első pár év után újra kell festeni), sokall kedvezőbb, – olcsó ablak – kedvezőbb az ára, ráadásként igen széles színskálából tudunk választani. Emellett a műanyag ablak egyik igen általános előnye az, hogy rendkívül ár hatékony, sokkal kedvezőbb mint a fa vagy alumínium szerkezetes nyílászárók. A műanyag nyílászárók elfogadottsága egyre nő, a maximális hang és hőszigetelése végett. További előnye hogy az ajtó nem deformálódik, és könnyen takarítható.

Milyen a műanyagablak hangszigetelése?

Ezen felül a műanyag ablakok egy másik előnye, a hangszigetelő képesség. Az utca zaj, átlagosan kb 30-40 dB. A műanyag ajtó hangszigetelése pedig 32-36 dB. Ha Ön egy átlagos hangszigetelő képességekkel rendelkező műanyag ablakot vásárol, már akkor is egy elég magas hangszigetelő műanyag nyílászárója lesz. Önnek is kiemelkedően fontos, hogy magas hangszigetelő nyílászárója legyen? Akkor az RS műanyag nyílászáró a legjobb választás.

Mi az, hogy légkamra és beépítési mélység?

A nyílászárók esetében a légkamrák számával azt jelölik, hogy a szerkezeten belül hány légréteggel van elválasztva a tér (ez az érték a profil jellemzője). A légkamrák száma kiemelkedő jelentőségű, hiszen minél magasabb légkamra számú egy szerkezet, annál jobban hő- és hangszigetel, illetve annál jobb a statikája. A hat légkamrás szerkezetünk tok-szárny kombinációban K(U)=1,0 -es értéket  ér el. A beépítési mélység a nyílászáró profil jellemzője, tulajdonképpen az ajtó, ablak profil vastagságát jelenti. Többnyire a légkamrák számával egyenes arányban nő. A 6 légkamrás 70 mm, a 8 kamrás 90 mm beépítési mélységgel rendelkeznek. Minél nagyobb a beépítési mélység annál jobb az ajtó statikája és szigetelése.

Kérjen ajánlatot!

Műanyag ajtók és ablakok, árnyékolástechnika?

Műanyag nyílászárók | RS Ablak

Műanyag ablakok

A nyílászárók cseréjével fűtés számláján akár 30-40%-ot is spórolhat. Ha Önnek is fontos a tartós és esztétikus megoldás, akkor válassza műanyag ablakainkat és hívjon minket már ma!

Műanyag ablakok
Műanyag bejárati ajtók | RS Ablak

Bejárati és erkély ajtók

A nyílászárók cseréjét érdemes egyszerre elvégezni, ezért javasoljuk, hogyha az ablakok cseréjét fontolgatja, akkor ellenőrizze bejárati és erkély ajtóit is, hogy megfelelően szigetelnek-e.

Bejárati ajtók

Árnyékolástechnika

Az új ablakok beépítését követően szinte minden esetben igényt tartanak megrendelőink valamilyen árnyékolástechnikai eszközre vagy rovarhálóra. Nézze meg kínálatunkat Ön is!

Árnyékolástechnika