RS ABLAK
az Ön szolgálatában

Cégünk 2018 óta foglalkozik kiváló minőségű műanyag nyílászárók forgalmazásával. Munkáink között megtalálhatóak a családi házak és lakások éppúgy, mint az ipari létesítmények, valamint a társasházak.

Ügyfeleink igényeire szabott stabil, biztonságos, légmentes, kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal ellátott nyílászárókkal tettük le névjegyünket a piacon.

Számtalan építtetővel, kivitelezővel dolgozunk együtt szorosan, emellett saját, régi, megbecsült beépítő csapatainkkal a legegyedibb igényeket is ki tudjuk szolgálni.

Több ezer nyílászáró, több száz elégedett ügyfél. Van mire visszatekintenünk.

DE VAJON HOGYAN KEZDŐDÖTT A TÖRTÉNETÜK?

2010-ben találkoztam azzal a kihívással, hogy páromnak – későbbi feleségemnek – műanyag nyílászáróra volt szüksége. Én magam is tevékenykedtem már korábban ezen a területen. Ennek a tapasztalatnak, valamint a maximalizmusomnak köszönhetően tíz ajánlatot kértem be, ami egy újabb ismerettséghez vezetett. Ekkor találkoztam ugyanis a leendő főnökömmel, aki nemsokkal később felkért a budaörsi bemutatóterem vezetésére. Ezt követően az ottani egyik kollégámmal – jelenlegi tulajdonostársammal – pár éven belül létrehoztuk a hazai műanyag nyílászárók piacának egyik legkiemelkedőbb cégét. Így indult az RS Ablak Kft. története.
Romvári Zoltán
ügyvezető-tulajdonos

Romvári Zoltán

ügyvezető / tulajdonos

Magyar Sándor

ügyvezető / tulajdonos

2014 óta tevékenykedem a nyílászárók értékesítésének piacán. Zolival korábban kollégák voltunk. Sokat beszélgettünk, ötletelgettünk, jövőbeli terveket szőttünk és egyszer csak megfogalmazódott bennünk a közös vállalkozás megalapításának ötlete. A tervből döntés lett, a döntést pedig tett követte és létrehoztuk közös cégünket.
Társtulajdonosként is folytatva korábbi tevékenységemet, jelenleg az RS Ablak Kft. kereskedelmi igazgatójaként hozzám tartozik az értékesítési terület, melynek kapcsán folyamatos motivációs támogatást nyújtok értékesítőinknek, kapcsolatot tartok a leendő partnereinkkel, emellett a céges víziók megfogalmazásában is hathatós támogatást nyújtok.
Magyar Sándor
ügyvezető-tulajdonos

A SIKEREK MÖGÖTT PEDIG EGY KITARTÓAN MINŐSÉGORIENTÁLT TERMÉKKEL KOMBINÁLT SZOLGÁLTATÁS TALÁLHATÓ.

STABIL PARTNER A GYÁRTÁSBAN

Európa legnagyobb nyílászárókat gyártó cégével vagyunk kapcsolatban, melyről egy érdekesség, hogy tulajdonosa több, mint 20 évvel ezelőtt egy kis garázsban kezdte meg a működését. Mára azonban már 400 kamion szállítja ki a cég napi közel 16.000 legyártott szerkezetét, de a volumen mellett a technológiát is folyamatosan fejlesztik, így garantálják a kimagasló minőséget, mely gondos tesztelési folyamat eredménye.

PROFESSZIONÁLIS SZAKEMBEREK

Szakember gárdánk a helyszíni szaktanácsadástól/felméréstől a nyílászárók beépítésééig, a belső visszajavításokat is vállalja, mindezt árnyékolástechnikával együtt. A vezetők és kollégák nagy része hivatalos OKJ-s beépítő tanúsítványokkal, még a csapat néhány tagja több mint 35 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

A beépítésre 1 év garanciát vállalunk, míg a nyílászárókra a gyártói 1-5 éves garancia érvényes.

FOLYAMATOS KÉPZÉSEK

Nem csak az RS Ablak által forgalmazott termékek fejlődnek a technológia által. Kollégáinkat is folyamatosan tovább képezzük. Hétről-hétre szakmai megbeszéléseken vesz részt a csapatunk, ahol egymástól is tanulhatnak, illetve a felmerült kérdéseket, kihívásokat közösen tudják megoldani.

A VEVŐ AZ ELSŐ

Aki már személyesen ismeri a RS Ablak csapatát, tapasztalhatta, hogy a mindenkori piaci átlagnál lényegesen gyorsabban dolgozunk, ami akár 2 hetet is jelenthet a beépítésig. Ez persze függ az egyedi igényektől, színtől, alakos szerkezetektől stb…

Az ügyfeleink érdekét minden helyzetben elsődleges prioritásként kezeljük.

ÁLLJON ITT ENNEK PÉLDÁJÁUL KÉT RÖVID TÖRTÉNET, MELY RÁVILÁGÍT ARRA,MIT IS JELENT A VALÓDI ÜGYFÉLCENTRIKUS
HOZZÁÁLLÁS.

Egy vállalkozó ügyfelünk rendelésének kiszállításakor vettük észre, hogy két toktoldó kimaradt a szállítmányból. Ez olyan mulasztás, ami az építkezés további folytatását megakadályozta volna, tehát a helyzet azonnali megoldásért kiáltott.

Zoltán ezért nem sokat gondolkodott. Másnap hajnal 3-kor autóba ült, hogy reggel 8-ra a lengyelországi gyárhoz érve az ígért határidőre, délután 4-re folyamatos vezetés mellett időben eljuttassa a hiányzó kiegészítőket az ügyfélnek. 

Tette mindezt úgy, hogy a gyár következő szállítmánya másnap érkezett volna be. 

Mondani sem kell, hogy a vállalkozó azóta is hűséges, visszatérő vásárlónk.

Egy másik szituációban az alapanyaghiány szólt volna közbe két napos csúszást eredményezve, amit az RS Ablaknál dolgozó szuperhősök nem nézhettek tétlenül. Egy teherautó bérlése, majd ismét egy hosszabb “kirándulás” következett, megspékelve annyival a történetet, hogy a bérelt teherautó a hazaúton lerobbant, de az ígért határidőt így is tudtuk tartani. Utunk így nagyon kalandosra sikeredett.

DE NEMCSAK AZ EXTRÉM HELYZETEKBEN ÁLLUNK HELYT,
HANEM A MINDENNAPOKBAN IS KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓDBAN RÉSZESÍTJÜK ÜGYFELEINKET!

Személyes konzultációinkon, amikor a leendő ügyfeleink ajánlatot kérnek tőlünk, kendőzetlenül beszélünk azokról a költséges, ámde felesleges szerkezetekről, eszközökről, melyek nem jelentenek a számukra előnyt, ámde borsos áruk a kevésbé lelkiismeretes kereskedők zsebében landolna a rengeteg téves információ miatt. Mi a hosszútávú együttműködés hívei vagyunk.

Azt a gondoskodást nyújtjuk ügyfeleiknek, melyet vásárlóként mi magunk is elvárnánk.
A legfontosabb tanácsunk a számukra pedig az, hogy egy felújítás vagy építkezés során olyan partnert válasszanak, aki baráti hangvételben minden kérdésükre választ tud adni a szaktanácsadás során, hogy ezek fényében a legjobb döntéseket tudják meghozni.

AZ IGÉNYEKET LÁTVA TERVEIK KÖZÖTT SZEREPEL EGY OLYAN ÚTMUTATÓ ELKÉSZÍTÉSE, MELY AZOKNAK A VÁSÁRLÓIKNAK NYÚJT SEGÍTSÉGET, AKIK MAGUK SZERETNÉK BEÉPÍTENI A NYÍLÁSZÁRÓIKAT.