RS ABLAK
az Ön szolgálatában

Az RS Ablak több mint 8 éve foglalkozik kiváló minőségű műanyag nyílászárók forgalmazásával, munkáik között megtalálhatóak a családi házak és lakások éppúgy, mint az ipari létesítmények valamint társasházak.

A műanyag nyílászárókat tesztelt megoldások alapján tervezték. Az RS Ablak ügyfelei igényeire szabva stabil, merev, légmentes, kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal ellátott nyílászárókkal tette le a névjegyét piacára.

Számtalan építtetővel, kivitelezővel dolgoznak együtt szorosan, így a legegyedibb igényeket is ki tudják szolgálni, akár napi 15 000 darabos gyártási kapacitással a hátuk mögött.

Eddig több mint 40 000 nyílászáró értékesítése után van is mire visszatekinteni.

DE VAJON HOGYAN KEZDŐDÖTT A TÖRTÉNETÜK?

Az egyik alapító, Romvári Zoltán 2010-ben találkozott azzal a kihívással, hogy párjának – későbbi feleségének – műanyag nyílászáróra volt szüksége. Zoltán, aki már korábban is ezen a területen tevékenykedett, maximalistaként több, mint tíz ajánlatot kért be, ami egy újabb ismerettséghez vezette tovább. Ekkor találkozott ugyanis leendő főnökével, aki nem sokkal később felkérte a budaörsi bemutatóterem vezetésére. A döntést tett követte, és így indult az egyik legkiemelkedőbb hazai műanyag nyílászárókat forgalmazó cég története.

A SIKEREK MÖGÖTT PEDIG EGY KITARTÓAN MINŐSÉGORIENTÁLT TERMÉKKEL KOMBINÁLT SZOLGÁLTATÁS TALÁLHATÓ.

STABIL PARTNER A GYÁRTÁSBAN

Európa legnagyobb műanyag nyílászárókat gyártó cégével vannak kapcsolatban, melyről egy érdekesség, hogy tulajdonosa 22 évvel ezelőtt egy kis garázsban kezdte meg a működését. Mára pedig már 400 kamion szállítja ki a napi 14-15000 legyártott szerkezetet. A volumen mellett a technológia is folyamatosan fejlődik, így garantálják a kimagasló minőséget. 

PROFESSZIONÁLIS SZAKEMBEREK

Szakember gárdájuk a helyszíni szaktanácsadás/felméréstől a nyílászárók beépítésééig, a belső vissza javításokat is vállalja árnyékolástechnikával együtt. A vezetők és kollégák nagy része hivatalos OKJ-s beépítő tanúsítványokkal rendelkezik, a csapat néhány tagja több mint 35 év tapasztalattal a saját területén.

3 állandó csapatuk, közel 20 kolléga mellett a növekvő igényekre válaszolva folyamatosan tesztelik az új csapatokat.

Munkájukra 1 év garanciát vállalnak, míg a nyílászárókra a gyártói 5 éves garancia érvényes.

FOLYAMATOS KÉPZÉSEK

Nem csak az RS Ablak által forgalmazott termékek fejlődnek a technológia által. Kollégáikat is folyamatosan képzik tovább. Hétről-hétre szakmai megbeszéléseken vesz részt a csapat, ahol egymástól is tudnak tanulni, a felmerült kérdéseket, kihívásokat közösen megoldani.

A VEVŐ AZ ELSŐ

Aki már személyesen ismeri a RS Ablak csapatát, tapasztalhatta, hogy a mindenkori piaci átlagnál lényegesen gyorsabban dolgoznak, ami jelen helyzetben a megrendeléstől számított 2-6 hetet jelent a beépítésig. Ez persze függ az egyedi igényektől, színtől, alakos szerkezetektől.

Az ügyfeleik érdekét minden helyzetben elsődleges prioritásként kezelik.

ÁLLJON ITT ENNEK PÉLDÁJÁUL KÉT RÖVID TÖRTÉNET, MELY RÁVILÁGÍT ARRA,MIT IS JELENT A VALÓDI ÜGYFÉLCENTRIKUS
HOZZÁÁLLÁS.

Egy vállalkozó ügyfelük rendelésének kiszállításakor vették észre, hogy két toktoldó kimaradt a szállítmányból. Ez olyan mulasztás, ami az építkezés további folytatását megakadályozta volna, tehát a helyzet azonnali megoldásért kiáltott.

Zoltán ezért nem sokat gondolkodott. Másnap hajnal 3-kor autóba ült, hogy reggel 8-ra a lengyelországi gyárhoz érve az ígért határidőre, délután 4-re folyamatos vezetés mellett időben eljuttassa a hiányzó kiegészítőket az ügyfélnek. 

Tette mindezt úgy, hogy a gyár következő szállítmánya másnap érkezett volna be. 

Mondani sem kell, hogy a vállalkozó azóta is hűséges, visszatérő vásárlójuk.

Egy másik szituációban az alapanyaghiány szólt volna közbe két napos csúszást eredményezve, amit az RS Ablaknál dolgozó szuperhősök nem néztek tétlenül. Egy teherautó bérlése, majd ismét egy hosszabb “kirándulás” következett, megspékelve annyival a történetet, hogy a bérelt teherautó a hazaúton lerobbant, de az ígért határidőt így is tudták tartani. Utuk így nagyon kalandosra sikeredett.

NEM CSAK AZ EXTRÉM HELYZETEKBEN ÁLLNAK AZONBAN HELYT, A MIDENNAPOKBAN IS KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓDBAN RÉSZESÍTIK ÜGYFELEIKET.

Személyes konzultációikon, amikor a leendő ügyfeleik ajánlatot kérnek tőlük kendőzetlenül beszélnek azokról a költséges, ámde felesleges szerkezetekről, eszközökről, melyek nem jelentenek a vásárló számára előnyt, ámde borsos áruk a kevésbé lelkiismeretes kereskedők zsebében landolna a rengeteg téves információ miatt. Ők a hosszútávú együttműködés hívei.

Azt a gondoskodást nyújtják ügyfeleiknekmelyet vásárlóként maguk is elvárnak. A legfontosabb tanácsuk pedig a vásárláskor, hogy egy felújítás vagy építkezés során olyan partnert érdemes választani, aki baráti hangvételben minden kérdésre választ ad a szaktanácsadás során, hogy ezek fényében tudjuk meghozni a legjobb döntéseket.

AZ IGÉNYEKET LÁTVA TERVEIK KÖZÖTT SZEREPEL EGY OLYAN ÚTMUTATÓ ELKÉSZÍTÉSE, MELY AZOKNAK A VÁSÁRLÓIKNAK NYÚJT SEGÍTSÉGET, AKIK MAGUK SZERETNÉK BEÉPÍTENI A NYÍLÁSZÁRÓIKAT.