NYÍLÁSZÁRÓK

Mindegy, hogy új ház építéséről van szó, vagy a jelenlegit újítja fel, a nyílászárók és az árnyékolástechnikai elemek megfelelő kiválasztása nagyon fontos feladat. Nem csak azért, mert bizonyára ön is hosszú távon gondolkodik, és az elkövetkező 15-20 évben nem szeretné komoly költségekbe verni magát. Hanem azért is, mert az ablakok, a bejárati ajtók, a redőnyök és a rovarhálók többről szólnak, mint a fény és a levegő optimális beengedése: önt képviselik.

Azt gondolja, hogy a nyílászáró mindössze arra való, hogy beengedje a fényt, kizárja az esőt, és nyáron, a megfelelő szúnyoghálóval felszerelve, kint tartsa a rovarokat? Nem is tévedhetne nagyobbat! A jól megválasztott nyílászáró hosszú időre szól, és ma már eljutott oda a technológia, hogy nem kell a stílust feláldozni a praktikusság oltárán.

Kétség nem fér hozzá, ma a műanyag nyílászárók a legkeresettebb termékek, és ennek nem csak egy oka van. Nézzük meg, hogy milyen előnyei és hátrányai lehetnek, ha ezt a nyílászáró típust választja.

ELŐNYÖK:
  • Pénztárcabarát

Ha minden fillérnek megvan a helye az építkezés vagy a felújítás során, akkor a műanyag nyílászárók jelentik a legköltségkímélőbb megoldást.

  • Energiatakarékos

A műanyag nyílászárók tökéletes szigetelése hozzájárul az energiafogyasztás optimalizálásához és a költségek csökkentéséhez. Az üveg közti argon gázas szigetelés biztosítja, hogy a lakása a legminimálisabb hőt veszítse az ablakokon keresztül, ráadásul remek hangszigetelő is. Megfelelő árnyékolástechnikai elemekkel kiegészítve jelentős kiadást spórolhat meg. Az csak egy dolog, hogy több pénz marad az egyéb kiadásokra, de az energiamegtakarítással környezettudatosabban élheti a mindennapjait is.

  • Nincsen karbantartási költsége

A műanyag nyílászárók karbantartási költsége minimális, és a tisztítása is egyszerűen megoldható. A fa kereteknek megvan az a hátránya, hogy időről időre le kell kezelni, és elvetemedhet. Ezzel szemben a műanyag jól küzd meg az időjárás viszontagságaival, bírja az esőt, a párát, és nem deformálódik – egyértelműen tartósabb megoldást jelent.

  • Több formában, számtalan színben és mintázattal kapható

Engedje, hogy saját stílusa itt is kibontakozhasson! Mi ehhez számtalan színt és mintázatot kínálunk, amelyek közül a saját igényei szerint választhat. Ha ablak, vannak klasszikus formáink, de kísérletezhet mással is, lehet íves, háromszög, trapéz vagy kör alakú. Műanyag bejárati ajtóink többféle formaválasztékkal, üvegezéssel vagy díszpanellel kaphatók.

  • Gyors felmérést, gyártást és beszerelést vállalunk

Nem kell hónapokkal korábban egyeztetnie, majd tűkön ülve várni, hogy megérkezzenek az új nyílászárói. Munkatársaink gyorsan és precízen felmérik az igényeit, és rövid határidővel vállaljuk az ajtók, ablakok, szúnyoghálók legyártását és beszerelését.

HÁTRÁNYA:
Nem lehet festeni

A műanyag nyílászárókat nem lehet festeni, ezért a belső felület színvilágát nem lehet festéssel igazítani az enteriőrhöz. Érdemes semleges színben gondolkodni, ami biztosan illik mind a külső, mind a belső megjelenéshez.