Ne engedje felhevülni lakását!

Az RS Ablak nem csak a nyílászárók beépítését vállalja. Szinte minden ügyfelünknél felmerül a lehetősége az árnyékolástechnikai eszközök felszerelésének, amikor végeztünk az ablakok beépítésével. Az árnyékolástechnikai eszközök nem csak a fény szabályozására használhatóak, de a hőmérséklet is optimalizálható velük. Olvasson tovább és ismerje meg árnyékolástechnikai termékeinket!

Műanyag és aluminium redőnyök, szúnyoghálók, roletták, reluxák, napellenzők, ablakfóliák széles választéka

Fix és mobil szúnyoghálóink nem csak a rovarok, hanem az apró szálló szennyeződések bejutását is megakadályozza

Alumínium lamellás reluxáinkat 16 és 25 mm-es lamella szélességgl és több mint 35 féle színben kínáljuk

A napellezők praktikusan a teraszt védik az erős napsugárzástól, a kerti bútorokat a csapadéktól és a belső tereket a felhevüléstől

Az alumínium redőny élettartama hosszabb mint a műanyag redőnyé, illetve zaj és hőszigetelő képessége is jobb

Műanyag és aluínium redőnyeink igény esetén motorizálhatóak és automatizálhatókak valamint többféle színben rendelhetőek

Rolettáink és szalagfüggönyeink segítenek a fény szabályozásában és térelválasztóként is használhatóak

Sötétítő ablakfóliáink 99%-ban kiszűrik az UV sugárzást, a fényt beengedik, megvédik az üveget a karcolásoktól és teljesen láthatatlanok

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Akik már minket választottak…

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Miért válassza Ön is az RS Ablakot?

Teljeskörű szolgáltatás

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a gyártástól a beszerelésig. Munkatársaink mindig gyors és szép munkát végeznek, hogy Önt a legkevesebb kényelmetlenség érje.

Egy hetes gyártási idő

Magyarországon egyedülálló módon csupán az RS Ablak vállalja minden típusú műanyag nyílászáró egy hetes legyártását, függetlenül attól, hogy fehér vagy színes ablakról van szó.

Saját kivitelező csapat

Az RS Ablak, már az első találkozó alkalmával szakértő kollégát fog kiküldeni, aki még az árajánlatadási szakaszban felméri, hogy milyen termékre van szükségük

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Gyakori kérdések az árnyékolástechnikáról

Az alumínium vagy a műanyag redőnyöt válasszak?

A hőszigetelt alumínium redőny télen csökkenti a fűtésszámlát, mégpedig nem kis mértékben. A redőny nélküli kifűtött ház hőveszteségének nagy része az ablaküvegen át távozik, amelynek mértéke a nyílászáró minőségétől függően akár 15-40% is lehet.  Erre a célra jó megoldás a műanyag redőny is, de ha hosszútávra szeretnénk megbízható működésű, nagyon jó hang és hőszigetelő tulajdonságú redőnyöket készíttetni, akkor a hőszigetelt alumínium redőny a legjobb megoldás.

Redőny vagy reluxa?

A fényerő szabályzásában a redőny ugyan nagyobb spektrumot ölel fel, ám a reluxával sokkal könnyebben és egyszerűbben szabályozhatjuk az aktuális fényerőt. Arról nem is beszélve, hogy a redőnynél csupán arra van lehetőségünk, hogy lejjebb, vagy feljebb engedjük, a leengedett részen viszont már nem látunk ki. Ellenben a reluxánál kellemes félhomály mellett is kilátunk az ablakon, ami például irodai munka mellett előnyös lehet. Sokan bezárva érzik magukat, ha nem láthatnak ki az ablakon, vagy csak éppen szeretik a lakásukból nyíló kilátást, esetleg jól esik nekik a természet közelsége. Nekik a reluxa lehet az ideális választás.

Melyik redőny tartósabb?

Bár az alumínium redőny drágább mint a műanyag redőny, de több évtizedes élettartamát és hibamentes megbízható működését tekintve a legjobb ár/értékarányú termék. A hőszigetelt alumínium redőny az egyik legjobb választás, ha lakásunk hőmérsékletét olcsóbban szeretnénk stabilizálni. Ha feltolás ellen is védő alumínium redőnyt választunk, akkor a biztonságunkért is sokat tettünk.

Szalagfüggöny vagy reluxa?

A reluxa és a szalagfüggöny között a legnagyobb különbség hogy míg a reluxa alul és felül is rögzített sínen fut, és jobbára alumínium lamellákból áll, addig a szalagfüggöny csal felül rögzített, ezért tetőtéri ablakok sötétítésére alkalmatlan. Azonban a szalagfüggönyök jóval több színben elérhetőek. A szalagfüggönyök tisztítása nehéz feladat, míg az alumínium lamellákat elég csak egy portörlő ronggyal takarítani, addig a függöny tisztítását speciális tisztítóval lehet elvégeztetni.

Kérjen ajánlatot!

Ajtó és ablakcsere, garázskapuk?

Nyílászárók beépítése

Az RSAblak nem csak kiváló minőségű ajtókat, ablakokat, garázskapukat forgalmaz, hanem azok beépítését is gyors határidővel, profi szakemberekkel, tiszta munkával végzi el.

Nyílászáró beépítés

Garázskapuk beépítéssel

Garázskapuink minőségiek  és megbízhatóak, melyek gyártása Magyarországon folyik, így rendkívül gyorsan elkészülnek az egyedi igényekre szabott színes garázskapuk is.

Garázskapuk

Műanyag ablakok

A nyílászárók cseréjével fűtés számláján akár 30-40%-ot is spórolhat. Ha Önnek is fontos a tartós és esztétikus megoldás, akkor válassza 6 vagy 8 légkamrás műanyag ablakainkat!

Műanyag ablakok