Biztonságos és esztétikus műanyag bejárati ajtók

Kiváló 6 légkamrás műanyag bejárati ajtó profilok, 74 mm-es tok és szárnyvastagsággal

Horganyzott idom acél merevítéssel és minőségi német ROTO vasalattal

Famintázatú RENOLIT és alumínium hatású RAL színekben

Biztonságos ajtóink nem csak megvédik, hanem meg is szépítik otthonát

Több féle forma választékkal, üvegezéssel és anélkül

Egyedi méret és színválaszték, kérésre fa vagy fém merevítéssel

Kattintson ide és tekintse meg egyedi műanyag ajtó választékunkat!

TÖLTSE LE A KATALÓGUST!

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Akik már minket választottak…

Miért válassza Ön is az RS Ablakot?

Teljeskörű szolgáltatás

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a gyártástól a beszerelésig. Munkatársaink mindig gyors és szép munkát végeznek, hogy Önt a legkevesebb kényelmetlenség érje.

Egy hetes gyártási idő

Magyarországon egyedülálló módon csupán az RS Ablak vállalja minden típusú műanyag nyílászáró egy hetes legyártását, függetlenül attól, hogy fehér vagy színes ablakról van szó.

Saját kivitelező csapat

Az RS Ablak, már az első találkozó alkalmával szakértő kollégát fog kiküldeni, aki még az árajánlatadási szakaszban felméri, hogy milyen termékre van szükségük.

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Gyakori kérdések műanyag bejárati ajtó beépítésével kapcsolatban

Hogyan mérhető a hőszigetelés?

Az ajtók hőszigetelését az ablakok – K értékben szokták megadni. A K érték mai műanyag ablakok estén 0,5 s 1,35 K érték között mozog. Minél kisebb ez az érték, annál jobb az ablak hőszigetelése. Azonos árkategóriában fellelhető, különböző anyagból készült, ablakok között a műanyag ablakok hőszigetelő képessége jelentősen nagyobb fokú. Természetesen a fűtési költségeink csökkenését tapasztaljuk a jó hőszigetelésnek köszönhetően.

Miért jók a műanyag nyílászárók?

A műanyag ablakok előnyei, hogy festeni nem kell (köztudott, hogy fa ablaknál első pár év után újra kell festeni), sokall kedvezőbb, – olcsó ablak – kedvezőbb az ára, ráadásként igen széles színskálából tudunk választani. Emellett a műanyag ablak egyik igen általános előnye az, hogy rendkívül ár hatékony, sokkal kedvezőbb mint a fa vagy alumínium szerkezetes nyílászárók. A műanyag nyílászárók elfogadottsága egyre nő, a maximális hang és hőszigetelése végett. További előnye hogy az ablak nem deformálódik, és könnyen takarítható.

Milyen a műanyag ajtó hangszigetelése?

A műanyag ajtók előnye, a hangszigetelő képesség. Az utca zaj, átlagosan kb 30-40 dB. A műanyag ajtó hangszigetelése pedig 32-36 dB. Ha Ön egy átlagos hangszigetelő képességekkel rendelkező műanyag ajtót vásárol, már akkor is egy elég magas hangszigetelő műanyag nyílászárója lesz. Ha Önnek kiemelten fontos, hogy magas hangszigetelő nyílászárója legyen, akkor az RS műanyag ajtó a legjobb döntés.

Mi az, hogy légkamra és beépítési mélység?

A nyílászárók esetében a légkamrák számával azt jelölik, hogy a szerkezeten belül hány légréteggel van elválasztva a tér (ez az érték a profil jellemzője). A légkamrák száma kiemelkedő jelentőségű, hiszen minél magasabb légkamra számú egy szerkezet, annál jobban hő- és hangszigetel, illetve annál jobb a statikája. A hat légkamrás szerkezetünk tok-szárny kombinációban K(U)=1,0 -es értéket  ér el. A beépítési mélység a nyílászáró profil jellemzője, tulajdonképpen az ajtó, ablak profil vastagságát jelenti. Többnyire a légkamrák számával egyenes arányban nő. A 6 légkamrás 70 mm, a 8 kamrás 90 mm beépítési mélységgel rendelkeznek. Minél nagyobb a beépítési mélység annál jobb az ajtó statikája és szigetelése.

Kérjen ajánlatot!

Ajtó és ablakcsere, árnyékolástechnika?

Nyílászárók beépítése

Az RSAblak nem csak kiváló minőségű ajtókat, ablakokat, garázskapukat forgalmaz, hanem azok beépítését is gyors határidővel, profi szakemberekkel, tiszta munkával végzi el.

Nyílászáró beépítés

Garázskapuk beépítéssel

Garázskapuink minőségi  alapanyagokból készülnek, melyek gyártása Magyarországon folyik, így rendkívül gyorsan ki tudjuk szállítani az egyedi igényekre szabott színes garázskapuk is.

Garázskapuk

Árnyékolástechnika

Az új ablakok beépítését követően szinte minden esetben igényt tartanak megrendelőink valamilyen árnyékolástechnikai eszközre vagy rovarhálóra. Nézze meg kínálatunkat Ön is!

Árnyékolástechnika