6/8 légkamrás műanyag ablak: maximális hőszigetelés!

Műanyag ablakaink elérhetőek 6 és 8 légkamrás tokkal és szárnnyal, 2 és 3 rétegű üveggel, számtalan színben és famintázattal. Az üveg közti argon gázas szigetelés biztosítja, hogy a lakása a legminimálisabb hőt veszítse az ablakokon keresztül. Ráadásul nálunk a megrendeléstől számítva 10 napon belül már be is szereljük az ablakot. A gyártás az RS Ablaknál minden esetben 1 hét, mindez kedvező árak mellett!

6 légkamrás nyílászáró

A korszerű tömítések az ablak légmentességét növelik, amivel nő a hő-, és zajszigetelő hatása is

RSES70-es műanyag ablak, 6 légkamrás profillal 70 mm-es beépítési mélységgel, 1,5-ös acél merevítéssel, biztonsági MACO vasalattal

4/16/4 és 4/12/4/12/4-es Argon gázzal töltött üvegezés hőátbocsátása 1,0 illetve 0,7 W/m2k

Kivitelezhető állandó vagy mozgó oszloppal, asszimetrikus kilinccsel, erkély ajtónak vagy PSK ajtónak

Kivitelezhető klasszikus ablak formával, vagy más alakkal például íves, háromszög, trapéz, kör alakkal

Készíthető teljes kerettel körbe, alacsony alumínium küszöbbel, vagy alumínium küszöb nélküli rendszerrel. Megrendelhető fehér barna és karamell színű törzsön egyaránt. A gyártás minden esetben 1 hetet igényel, még a színes kereteknél is.

8 légkamrás nyílászáró

A középső tömítésnek köszönhetően a légmentesség nő, a hő- és energiaveszteség jelentősen csökken

RSES90-es műanyag ablak 3 tömítéses rendszer, 8 légkamrás profillal, 90 mm-es beépítési mélységgel, 1,8-as acél merevítéssel, biztonsági MACO vasalattal

Argongázzal töltött üvegezéssel, mely a passzív házak építéséhez is javasolt, 0,5 W/m2k értékkel

Korszerű passzív profilok, melyek tökletesen alkalmasak a passzív házak szigetelésére

Standard kétkamrás üvegkészlet hőátbocsátási tényezővel Ug = UG 0,5 W/m2k; 4/16/4/18/4 alumínium kerettel és középtömítéssel

Kivitelezhető állandó vagy mozgó oszloppal, asszimmetrikus vagy központi kilinccsel, erkély vagy psk ajtónak. Klasszikus vagy egyedi ablakívvel, teljes kerettel körben, illetve alacsony alumínium küszöbbel és anélkül, fehér vagy barna törzzsel

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Akik már minket választottak…

Árak miatt hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Referencia munkáink

MÓR – Velegi út

MÓR – Dózsa György út

BUDAPEST

Miért válassza Ön is az RS Ablakot?

Teljeskörű szolgáltatás

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Budapest környékén, a gyártástól a beszerelésig. Munkatársaink mindig gyors és szép munkát végeznek, hogy Önt a legkevesebb kényelmetlenség érje.

Egy hetes gyártási idő

Magyarországon egyedülálló módon csupán az RS Ablak vállalja minden típusú műanyag nyílászáró egy hetes legyártását, függetlenül attól, hogy fehér vagy színes ablakról van szó.

Saját kivitelező csapat

Az RS Ablak, már az első találkozó alkalmával szakértő kollégát fog kiküldeni Önökhöz aki még az árajánlatadási szakaszban felméri, hogy milyen termékre van valóban szükségük.

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Gyakori kérdések a nyílászárókról

Hogyan mérhető a hőszigetelés?

Az ablakok hőszigetelését az ablakok – K értékben szokták megadni. A K érték mai műanyag ablakok estén 0,5 s 1,35 K érték között mozog. Minél kisebb ez az érték, annál jobb az ablak hőszigetelése. Azonos árkategóriában fellelhető, különböző anyagból készült, ablakok között a műanyag ablakok hőszigetelő képessége jelentősen nagyobb fokú. Természetesen a fűtési költségeink csökkenését tapasztaljuk a jó hőszigetelésnek köszönhetően.

Miért jók a műanyag ablakok?

A műanyag ajtók előnyei, hogy festeni nem kell (köztudott, hogy fa ablaknál első pár év után újra kell festeni), sokall kedvezőbb, – olcsó ablak – kedvezőbb az ára, ráadásként igen széles színskálából tudunk választani. Emellett a műanyag ajtó egyik igen általános előnye az, hogy rendkívül ár hatékony, sokkal kedvezőbb mint a fa vagy alumínium szerkezetes nyílászárók. A műanyag nyílászárók elfogadottsága egyre nő, a maximális hang és hőszigetelése végett. További előnye hogy az ajtó nem deformálódik, és könnyen takarítható.

Milyen a műanyagablak hangszigetelése?

A műanyag ablakok előnye, a hangszigetelő képesség. Az utca zaj, átlagosan kb 30-40 dB. A műanyag ablak hangszigetelése pedig 32-36 dB. Ha Ön egy átlagos hangszigetelő képességekkel rendelkező műanyag aablakot vásárol, már akkor is egy elég magas hangszigetelő műanyag nyílászárója lesz. Amennyiben Önnek kiemelkedően fontos, hogy magas hangszigetelő nyílászárója legyen, akkor az RS műanyag ablak a legjobb választás.

Mi az, hogy légkamra és beépítési mélység?

A nyílászárók esetében a légkamrák számával azt jelölik, hogy a szerkezeten belül hány légréteggel van elválasztva a tér (ez az érték a profil jellemzője). A légkamrák száma kiemelkedő jelentőségű, hiszen minél magasabb légkamra számú egy szerkezet, annál jobban hő- és hangszigetel, illetve annál jobb a statikája. A hat légkamrás szerkezetünk tok-szárny kombinációban K(U)=1,0 -es értéket  ér el. A beépítési mélység a nyílászáró profil jellemzője, tulajdonképpen az ajtó, ablak profil vastagságát jelenti. Többnyire a légkamrák számával egyenes arányban nő. A 6 légkamrás 70 mm, a 8 kamrás 90 mm beépítési mélységgel rendelkeznek. Minél nagyobb a beépítési mélység annál jobb az ablak statikája és szigetelése.

Kérjen ajánlatot!

Ajtó és ablakcsere, árnyékolástechnika?

Nyílászárók beépítése

Az RSAblak nem csak kiváló minőségű ajtókat, ablakokat, garázskapukat forgalmaz, hanem azok beépítését is gyors határidővel, profi szakemberekkel, tiszta munkával végzi el.

Nyílászáró beépítés
Műanyag bejárati ajtók | RS Ablak

Bejárati és erkély ajtók

A nyílászárók cseréjét érdemes egyszerre elvégezni, ezért javasoljuk, hogyha az ablakok cseréjét fontolgatja, akkor ellenőrizze bejárati és erkély ajtóit is, hogy megfelelően szigetelnek-e.

Bejárati ajtók

Árnyékolástechnika

Az új ablakok beépítését követően szinte minden esetben igényt tartanak megrendelőink valamilyen árnyékolástechnikai eszközre, vagy rovarhálóra. Nézze meg kínálatunkat Ön is!

Árnyékolástechnika