Műanyag ablak árak beépítéssel - Rs Ablak

Mennyi idő az ablakok cseréje?

Az ablakok vagy ajtók cseréje minden esetben attól függ, hogy hány nyílászáróról van szó és mekkora munkát igényel egy darab cseréje. Általánosságban 2-2,5 órát számolunk egy ablak vagy ajtó cseréjére, de ezt több tényező is befolyásolhatja. Olvassa el, hogy milyen folyamatra készülhet, ha a nyílászáróit szeretné cseréltetni!

 

Ajánlat kérés

 

Első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot. Hívjon minket a bal oldalon látható telefonszámon, kérjen visszahívást, vagy kérjen konkrét ajánlatot. Amennyiben űrlapjainkon keresztül jelentkezik, kollégánk a következő munkanapon felhívja és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor szakértő munkatársunk kimegy és felméri a nyílászárók állapotát, a ház felépítését, és összegyűjti azokat az információkat amelyek alapján árajánlatot tudunk adni. A találkozót követő napon küldjük Önnek ki árajánlatunkat a munkával kapcsolatban.

 

Gyártás

 

Az árajánlat elfogadása után a pontos méreteket és az ablakok vagy ajtók igény szerinti paramétereit felvesszük, és elkezdjük a gyártást. A gyártás mindössze egy hétig tart, és ez Magyarországon egyedülállóan, minden típusú ablakra igaz. A színes és nem szabvány méretű ablakok gyártása is egy hét ahogyan a fehér keretes szabvány méretű ablakoké.

 

Beépítés

 

A gyártás végén az ablakok cseréje következik. Itt egy előre leegyeztetett időpontban a kora reggeli órákban kollégáink kimennek a helyszínre, az elkészült ablakokkal, szerszámokkal. A kipakolás után, ami megközelítőleg egy óra szokott lenni, az ablakok eltávolításával kezdik a munkát. Ez a feladat jár a legnagyobb kosszal, ezért javasoljuk, hogy a bútorokat és az elektronikus eszközöket előtte takarja le lepedővel vagy fóliával. Az ablakok eltávolítása után az új ablak behelyezése  a következő lépés. Egy ablak cseréje általában 2 óra, de ha az ablak nem szabvány méret, vagy esetleg nagyobb kőművesmunkát igényel, akkor ez több is lehet. Általában 2 ablaknál több nyílászáró cseréje egy teljes munkanap.

 

Beépítés után

 

Fontos hogy a beépítés után 24 óráig az ablakot ne használjuk. Ne nyissuk ki, és ne pakoljunk rá semmit. Ekkor ugyanis a ragasztó és kötőanyag még nagyon érzékeny, meg kell várni a teljes szilárdulási folyamat végét. Ez megközelítőleg 24 óra.