Tudja biztonságban autóját!

Szekcionált kapuk személybejáró ajtóval, automata visszacsukóval, kilinccsel, cylinder zárbetéttel kulcsokkal, alacsony küszöbbel

Nagy stabilitású, 4 cm vastag, poliuretán habbal hőszigetelt, időtálló tűzi horganyzott, porszórt acélszekciók

A garázskapuink rendelhetőek kazettás, bordázott, szélesbordázott, sima felületű, vagy akár fautánzatú panelekkel

Automatizált motoros RS garázskapuk hőszigeteléssel!

A garázskapuk tartószerkezete horganyzott torziós rugókkal, zárt keretekkel, alkatrészekkel és 4 oldali gumitömítéssel vannak ellátva

Ujjbecsípődés elleni védelemmel, minőségi hőszigetelt acél panelekből, négyoldali gumitöítésével biztosítja a légmentes zárást

Panelekbe építhető különböző formájú és mintázató ablakokkal, automaizálható motoros nyitás és zárás funkcióval

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Akik már minket választottak…

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Miért válassza Ön is az RS Ablakot?

Teljeskörű szolgáltatás

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a gyártástól a beszerelésig. Munkatársaink mindig gyors és szép munkát végeznek, hogy Önt a legkevesebb kényelmetlenség érje.

Egy hetes gyártási idő

Magyarországon egyedülálló módon csupán az RS Ablak vállalja minden típusú műanyag nyílászáró egy hetes legyártását, függetlenül attól, hogy fehér vagy színes ablakról van szó.

Saját kivitelező csapat

Az RS Ablak, már az első találkozó alkalmával szakértő kollégát fog kiküldeni, aki még az árajánlatadási szakaszban felméri, hogy milyen termékre van szükségük.

Hívjon minket a +36 70 422 3228
vagy a +36 70 615 1007 számon,
vagy kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Gyakori kérdések a garázskapukról

Mit jelent a szekcionált garázskapu?

Egy garázskapu, ami függőleges irányba nyílik, és a mennyezet alatt vízszintesen helyezkedik el nyitott állapotban, melynek köszönhetően ideális a helykihasználása. A működése során nem vesz el a hasznos térből sem a garázsban, sem a garázson kívül. A garázskapu zárt állapotában a belső falsíkon helyezkedik el, így akár ívelt nyílások mögé is beépíthető. Ideális megoldást jelenthet a meglévő garázsajtó cseréjénél is.

Van automatizált motoros garázskapu is?

Komfort és kényelem fokozható automatizálással, húzómotor segítségével gombnyomásra, távirányítóval nyithatja, zárhatja, kapuját. Motorizáció tekintetében természetesen mindig a megfelelő teljesítményű motort ajánljuk szakkereskedéseinkben, de figyelembe veszünk egyéb speciális igényeket is, például, ha közvetlen az útról kell beállni a garázsban, a forgalom legcsekélyebb akadályozása érdekében speciális, gyorsabb nyitású meghajtást ajánlunk.

Van hőszigetelt garázskapu?

A hőszigetelt, szekcionált garázskapu időjárási behatások elleni védelme kiemelkedő az egyéb garázskapu megoldások közül. A 40 mm vastag, tűzihorganyzott acéllemez borítású, poliuretán habbal töltött panelek, köszönhetően a hőhídmentes kialakításnak, alacsony hő átbocsátási tényezővel rendelkeznek. Ez az érték a panelra nézve 0.4 W/m2K, ami a beépített kapu teljes egészét tekintve, figyelembe véve az összes rögzítési, csatlakozási, záródási pontot, nem haladja meg az 1,2 W/m2K értéket. Ehhez az értékhez, valamint a kiváló víz- és légzáráshoz, a falsík mentén körbefutó gumitömítés és a kapu alján elhelyezett kétnyelves, kamrás gumitömítés is hozzájárul.

Miért jó a személyi bejáró?

Személybejáróval praktikusabb lehet kapuja, ha gyakran használja, ki ás bejárásra, ajtóként is, így nem kell minden esetben az egész kaput felnyitni, a beleépített kisajtón keresztül közlekedhet. Mindemellett a kiskapu teljesen biztonságos, saját kilinccsel és biztonsági zárral rendelkezik, mely akár több ponton is záródhat.

Kérjen árajánlatot!

Ajtó és ablakcsere, árnyékolástechnika?

Nyílászárók beépítése

Az RSAblak nem csak kiváló minőségű ajtókat, ablakokat, garázskapukat forgalmaz, hanem azok beépítését is gyors határidővel, profi szakemberekkel, tiszta munkával végzi el.

Nyílászáró beépítés
Műanyag nyílászárók | RS Ablak

Műanyag ablakok

Az RS Ablak fő profilja a műanyag ablakok gyártása, kereskedelme és beépítése. Műanyag ablakaink kiváló hő- és hangszigetelőek, időtállóak és egyedi igényekre is készülhetnek akár 1 hét alatt.

Műanyag ablakok

Árnyékolástechnika

Az új ablakok beépítését követően szinte minden esetben igényt tartanak megrendelőink valamilyen árnyékolástechnikai eszközre vagy rovarhálóra. Nézze meg kínálatunkat Ön is!

Árnyékolástechnika