Decco 70 Ár/Értékben verhetetlen

Műanyag nyílászárók tesztelt megoldások alapján tervezve.

Ügyfeleink igényeire szabva – stabil, merev, légmentes, kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal.

Specifikációk:

     B osztályú profilok,

     6 légkamrás szerkezet,

     beépítési mélység: 70 mm,

     fehér, barna és karamell színű belsővel gyártva,

     két tömítéssel ellátva,

     Szabványos hibásműködtetés gátlóval,

     üvegezés 45 mm vastagságig szabványos üvegezési csomag 4/16Ar/4th [Ug=1,1]*,

      a szabványos vasalatok szárnyanként két betörésgátló csavarral vannak felszerelve,

      Round-Line és Soft-Line szárnyakkal rendelhető, azaz kerekített és szögletes üvegezőléccel,

rejtve is használható vasalat. 

küllem:

A modern technológiának köszönhetően a műanyag ablakok az épületek egyik fő díszítőelemei lehetnek.  

A Deco 70 azaz RS 70 profilok két változatban kaphatók, így a tervezésben is számtalan izgalmas lehetőséget kínálnak. Széles színválasztékban, sima és famintás kivitelben egyaránt elérhetőek, illetve egy- és kétoldalasan is kérhető színnel. A duó színű furnér lehetővé teszi, hogy az asztalosmunkák megjelenését a homlokzathoz és a belső térhez igazítsa, mivel a profilok különböző színűek lehetnek a belső és a külső oldalon. 

Választható mozgó és fix kivitelben. Lehetővé teszi, hogy a belső terekben korlátlanul élvezhesse a napfényt.

biztonság:

A Deco 70 rendszerű ablakok nemcsak tetszetős küllemmel, hanem kiváló műszaki paraméterekkel is rendelkeznek. Nagyszerű hőszigetelők, és a tervezésben is széleskörű lehetőségeket kínálnak. Hárompontos biztonsági vasalattal és a távtartóval együtt alkalmazva nagyon hatékony hőszigetelést biztosítanak. A hő mellett a betörésvédelemben is kiemelkedő minőséget képviselnek.  

A Deco 70 ablakok alapfelszereltségben erős vasalattal vannak ellátva. A standard változat két betörésgátló csavart és állítható szorítóval ellátott betörésgátló csapokat tartalmaz, melyek együtt optimális védelmet biztosítanak. A hibásműködés azaz kilincspozíciót gátló szerkezet – ami a billenő- és fordulóablakoknál alapfelszereltség – garantálja a biztonságos használatot.

Megrendeléskor választhat felár ellenében a WK1 vagy WK2 osztályú vasalatok között. A kiemelt betörésgátlásért ajánljuk a zárral ellátott kilincs beépítését. Ezek a kilincsek szabadalmaztatott blokkoló mechanizmussal (beépített alapvédelmi eszközzel) vannak ellátva, amely megakadályozza az ablak kívülről történő nyitását. A kulcs és zár együttesen nyújtott kiegészítő védelme garantálja, hogy belülről sem nyithatja ki senki az ablakot, ha Ön nem szeretné (gyermekvédelem).

Ha még nagyobb biztonságot szeretne elérni,  választhat biztonsági üvegtáblákat, edzett üveget, riasztó előkészítéseket.

   0,96 Uw Ug=0,7 (meleg perem) esetén

   2 tömítéssel

   6 légkamrás szerkezet

   0 felújítás

Egyéb tartozékok:

A helyiségek folyamatos és megfelelő szellőztetésének egyetlen módja a beépített szellőzők használata, melyek pára és légnyomásra nyitnak és zárnak, így még csukott állapotban is biztosítják a friss levegő folyamatos áramlását. A nyomás- és páratartalom-érzékeny szellőztetők széles választékát kínáljuk.

Hatékony védelemre van szüksége a szúnyogok ellen? Minden igényt kielégítő keretes, toló-húzó és pliszé szúnyoghálóink közül biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. 

A külső redőnyök privát teret biztosítanak, és védenek az időjárás szélsőségeitől, illetve a külső betolakodók ellen is hatékony szerepet tölt be. Választhat az ablak fölé szerelt, vagy külsőtökös, valamint felsőtokos rendszereink közül műanyag, alu, kézi ill motoros változatokból is.

Minden billenő- és forgó ablak alapfelszereltségként sarok/részszellőztetéssel van ellátva a nagyobb kényelem érdekében. 

Az alapkivitel a következőket tartalmazza:

   szárnyanként 2-4 betörésgátló retesz,

   betörést gátló csapok 

   mikroszellőztető a sarokban (oldalra nyíló szárnyas ablakok esetén),

   belső központi nyomózár (oldalra nyíló szárnyas ablakok esetén),

   a kilincs félrecsúszása elleni blokkolás (oldalra nyíló szárnyas ablakok esetén).

A Maco Multi-Matic vasalat további betörésgátló reteszekkel és egyéb elemekkel is felszerelhető. Kínálatunkban az RC1N [WK1] és RC2 [WK2] biztonsági osztályba tartozó vasalatok is szerepelnek.

Miért válasszon minket?

Az RS Ablak 2010 óta foglalkozik kiváló minőségű műanyag nyílászárók forgalmazásával, munkáink között megtalálhatóak a családi házak és lakások éppúgy, mint az ipari létesítmények valamint társasházak. Számtalan építtető/kivitelezővel dolgozunk együtt szorosan a legegyedibb igényeket is ki tudjuk szolgálni, akár napi 12 000 darabos gyártási kapacitással a hátunk mögött.

Eddig több mint 45 000 nyílászárót értékesítettünk. Szakember gárdánk pedig a helyszíni felméréstől a nyílászárók beépítésééig valamint a belső visszajavításokat is vállalja árnyékolástechnikával együtt.

Munkánkra 1 év garanciát vállalunk, míg a nyílászárókra a gyártói 5 éves garancia érvényes.

Saját szerelőcsapataink profi, néhány tagja több mint 32 év szakmai tapasztalattal rendelkezik, míg vezetőink és kollégáink nagy része hivatalos beépítő tanúsítványaikkal a termékeink mellett szolgáltatásainkat is egyedülállóvá teszik a piacon. 

A mindenkori piaci átlagnál lényegesen gyorsabban dolgozunk, ami jelen helyzetben a megrendeléstől számított 2-6 hetet jelent a beépítésig.

CETELEM ÁRUHITEL ÜZLETÜNKBEN

Teljeskörű tájékoztatásért keresse fel üzletünket